Implica-te

Date cont / Bank Account

Nume / Name: “Asociația Agape pentru răspândirea iubirii lui Dumnezeu între oameni”
Cod Iban – RON / Bank Account – RON –  RO50RNCB0262145175490001
Cod Iban – EUR / Bank Account – EUR  –  RO50RNCB0262145175490004
Cod Iban – USD / Bank Account – USD  –  RO39RNCB0262145175490005

SWIFT code: RNCBROBU
BIC code: RNCB

(CIF: 34287345)

Telefon / Phone number: (+4) 0754 816 785.

Facebook

Am creat un grup de Facebook dedicat susținătorilor acestui proiect.  Dacă ai facut o donație sau vrei să fii unul dintre voluntarii implicați în amenajarea noului spațiu, te invitam să te alături grupului pentru a primi noutăți și actualizări legate de progresele și nevoile ce vor apărea în cadrul acestui proiect.

Formular contact / Contact form

Scurt istoric

Ne amintim cu mare bucurie de anul 2016, an în care Dumnezeu a strâns un grup de 20-30 de persoane în jurul viziunii comune de a pune bazele unei noi biserici locale care să Îl glorifice pe Dumnezeu prin predicarea Evangheliei și împlinirea Marii Trimiteri.

Harul lui Dumnezeu s-a revărsat peste noi din belșug. Nu doar că în luna Mai a anului 2017 a fost deschisă oficial biserica noastră locală, dar în acești 2 ani de existență, Dumnezeu ne-a maturizat pe toate planurile, atât spiritual, cât și numeric.

Situația actuală

Această realitate ne-a adus la etapa în care, din punct de vedere numeric, nu mai încăpem în spațiul actual pe care îl închiriem doar 3 ore duminica dimineața. Mai mult decât atât, acest aspect ne limitează, ca biserică, pe orice alt plan pe care ne-am dori să ne dezvoltăm. Într-un final am decis, ca biserică, că a sosit timpul să căutăm un alt spațiu care să ne faciliteze creșterea. Așa că după luni de zile de rugăciune și căutări, Dumnezeu ne-a scos în cale un spațiu pe care să-l închiriem 24/7, ale cărui cheltuieli să ni le putem permite și care să ne fie un sprijin în dorința de a trece la următorul nivel din viața bisericii noastre.

Deocamdată, spațiul în care ne mutăm este “la roșu”, ceea ce înseamnă că putem să îl compartimentăm deodată pentru împlinirea nevoilor specifice ale bisericii. Doar că acest lucru presupune și investiții destul de consistente, pentru care nu avem deocamdată decât credință că Dumnezeu ne va oferi și resursele necesare.

Ca biserică suntem binecuvântați cu oameni capabili și dăruiți pe fiecare domeniu de investiție, așa că avem încrederea și liniștea că banii vor fi folosiți cu înțelepciune. Încercăm să plănuim investițiile în așa fel încât să putem recupera cât mai mult din lucrurile în care investim și să le putem refolosi în situația în care, peste câțiva ani, vom fi nevoiți să ne mutăm din nou.

Implica-te alături de noi!

Fie că faci parte din categoria celor care urmăresc și sunt hrăniți de mesajele postate de noi online, fie că ești unul dintre cei care au pe inimă extinderea împărăției lui Dumnezeu și vrea să se bucure de această oportunitate impreună cu noi, îți punem la dispoziție câteva modalități prin care ai putea să faci asta:

1. Prin participare.
În orice șantier este nevoie de forță de muncă. Dacă știi să dai cu glet, să pui faianță, să faci instalații electrice etc., nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe detalii despre acest aspect!

2. Prin a facilita „reduceri” la materialele necesare șantierului.
Dacă ești patron de magazin cu materiale de construcții sau dacă ai relații în acest sens și crezi că am putea procura materialele de care avem nevoie cu diferite reduceri de preț, nu ezita să ne pui în contact cu astfel de oportunități!

3. Prin a ne face o donație financiară.
Cheltuielile necesare pentru amenajarea noului spațiu sunt în totalitate responsabilitatea bisericii locale. Totuși, suntem conștienți că investițiile necesare depășesc cu mult puterea financiară a bisericii inclusiv economiile pe care le-am făcut în cei 2 ani de existență. În același timp conștientizăm că Dumnezeu, care ne-a adus în acest punct, este credincios și ne va ajuta să finalizăm acest proiect.

Dacă decizi să pui și tu umărul în această lucrare, asigură-te, în primul rând, că donația ta nu interferează și nu este un substitut în exercitarea responsabilităților pe care le ai față de biserica locală din care faci parte.

Dacă poți să ne ajuți, orice sumă este binevenită.

CÂND mă pot implica?

Dacă vrei să te implici făcând o donație o poți face chiar acum folosind datele pentru transfer pe care le vei găsi în această pagină.
Dacă vrei să te implici prin a participa ca voluntar la lucrările de amenajare, poți accesa grupul de facebook despre care poți citi puțin mai jos.

Păstrează legatura cu noi!

Am creat un grup de facebook dedicat susținătorilor acestui proiect unde vom posta în mod regulat noutăți și actualizări legate de progresele și nevoile ce vor apărea în cadrul acestui proiect, până în ziua în care vom celebra împreună bunătatea lui Dumnezeu prin finalizarea tuturor lucrărilor necesare.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!